O nama

 

Naziv firme Elektro-čelik društvo sa ograničenom odgovornošću za projektiranje, nadzor, proizvodnju i montažu
Skraćeni naziv Elektro-čelik d.o.o.
Adresa sjedišta Križevci, Istarska 27

Nadležno tijelo

Trgovački sud u Varaždinu
Godina osnivanja 1990.
Registracijski broj 010007718
Matični broj 3502562
OIB 55371845242
Djelatnost 7112 Inženjerstvo i s njim povezano tehničko savjetovanje (NKD 2007)
Sektor 2007 M - Stručne, znanstvene i tehničke djelatnosti
Sektor 2002 K - Arhitektonske djelatnosti i inženjerstvo te s njima povezano tehničko savjetovanje
Vlasništvo privatno vlasništvo
Temeljni kapital 3.521.800,00Kn uplaćeno u cijelosti
Porijeklo kapitala 100% domaći kapital
Računi IBAN24840081105634730
IBAN23600001101352430

Tvrtka Elektro-čelik d.o.o. osnovana je 1990. godine u Križevcima i danas ju predstavlja stručni tim motiviranih djelatnika pretežno sa visokom i višom školskom naobrazbom. Raspolažemo potpuno opremljenim uredom u Križevcima za projektiranje elektroenergetskih instalacija i programiranje sustava automatizacije, te elektroradionicom za izradu razvodnih ormara do 5000A, te popunjenim skladištem elektroopreme.

Naš moto

Naš moto je suradnja za zajedničku dobrobit. Zbog toga Elektro-čelik d.o.o. predstavljaju i naši partneri, investitori i naručitelji koji su nam povjerili kompletno ili djelomično izvođenje elektroradova: od elektroprojektiranja, programiranja PLC-ova, isporuka elektroopreme, puštanja u pogon, te održavanja elektroopreme u Hrvatskoj, Sloveniji, Bosni i Hercegovini, Srbiji i Crnoj Gori te u Švicarskoj, Francuskoj, Rumunjskoj, Tanzaniji, Ukrajini, Danskoj, Venezueli, Hondurasu i u SAD-u. Njihovo zadovoljstvo izvedenim radovima i kvalitetom isporučene robe te kontinuirana suradnja za nas je najveće priznanje.

Misija i strategija

Stvarati visokokvalitetne elektroprojekte i programe upravljanja. Realizirati takve projekte sa opremom vrhunskih svjetskih proizvođača elektroopreme, kao što su Schneider-Electric, Siemens i Moeller-Eaton na zadovoljstvo investitora, naručitelja i korisnika postrojenja.

Vizija razvoja

Biti uspješna kompanija u kojoj svaki djelatnik osim dobre i sigurne egzistencije pronalazi zadovoljstvo u radu i stimulirajuće prijateljsko okruženje. Kroz suradnju s srednjim i visokoobrazovnim ustanovama informatičke i elektrotehničke struke pomagati učenicima i studentima prilikom školovanja, te im pružiti priliku za zapošljavanje na najsuvremenijim alatima i opremi.

Principi poslovanja

  1. Dobra volja - prilikom zapošljavanja djelatnika na prvo mjesto, osim stručnog znanja, postavljen je uvijet dobre volje za suradnjom i djeljenjem znanja i iskustva sa djelatnicima Elektro-čelika d.o.o. i našim partnerima. Smatramo da sa dobrom voljom stvaramo okruženje iz kojeg izlazi dobar proizvod i usluga.
  2. U svaki posao ulažemo maksimum. Svaki posao ili usluga ili oprema koja je isporučena predstavlja referencu Elektro-čelika d.o.o., ali i referencu elektroinženjera, programera ili majstora koji su radili na tom poslu.
  3. Sa svakim naručiteljem naših usluga želimo razviti dugoročnu suradnju i dobiti preporuke za naredne poslove
  4. Naša reakcija na nove zahtjeve, uklanjanje nedostataka unutar i izvan garantnog roka mora biti najbrža i najsvrishodnija

Nagrade i priznanja

Elektro-čelik d.o.o. dobitnik je plakete "Zlatna kuna" u kategoriji malih trgovačkih društava kao najuspješnije trgovačko društvo u Koprivničko-križevačkoj županiji za 2004. i 2005. godinu.